Stormparaplu bedrukken: perfect tegen vijandig weer

In Nederland is regen een bekend gezicht. Hier zijn we daarom ook massaal tegen gewapend met paraplu’s. Echter zijn wij dat nog niet tegen de wind. Een goede paraplu bedrukken doet men ook steeds vaker. En tegenwoordig ook steeds vaker met de minder gebruikte paraplusoorten. Een stormparaplu bedrukken valt hier bijvoorbeeld onder.

Stormparaplu bedrukken: perfect tegen de wind

 

In Nederland kan het namelijk erg hard waaien. Niet alleen op de dijk of op een weiland, maar ook gewoon in de stad. Wanneer dit in combinatie met regen gebeurd ontstaat er een probleem. Men wil graag een paraplu gebruiken tegen de regen, maar de wind maakt vele paraplu’s kapot. Bovendien zal men zeer veel moeite hebben om vooruit te komen wanneer zij tegen de wind in moeten.

Om het eerste probleem op te lossen kan men een stormparaplu aanschaffen. Deze zijn vaak bestendig tegen winden van meer dan 100 kilometer per uur. Gegarandeerd waar voor je geld in de vorm van een paraplu die lang mee gaat. De paraplu is uiteraard ook prima geschikt voor wanneer het niet hard waait.

Om het nog leuker te maken kan men de stormparaplu bedrukken. Een stormparaplu bedrukken met bijvoorbeeld ‘need for speed’ zal ervoor zorgen dat iedereen je met open ogen aankijkt. Vooral wanneer het erg hard waait. Een stormparaplu bedrukken kan ook natuurlijk op vele andere manieren. Bijvoorbeeld met een leuke afbeelding, logo of figuur. Of een paraplu bedrukken met racestrepen natuurlijk.

Stormparaplu bedrukken: beter dan een normale paraplu bedrukken

Het tweede probleem wordt door de stormparaplu niet volledig opgelost. Wanneer je gereed wil zijn om tegen de wind in te kunnen lopen, kun je het beste kiezen voor de meest aerodynamische paraplu. De meeste stormparaplu’s zijn meer aerodynamisch dan gewone paraplu’s, maar zijn er speciale paraplu’s die voor een deel de wind doorlaten en speciale vormen hebben. Ze zijn echter lastig te vinden. Over het algemeen is een stormparaplu prima om mee tegen de wind in te lopen. En zo niet kun je altijd de paraplu dichtklappen en het weer trotseren met enkel de regenkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *