Paraplu laten bedrukken: de raarste zomertrend

Je zal het niet verwachten. En al helemaal niet raden! De raarste trend van de zomer is een paraplu laten bedrukken! Op zich niet zo heel vreemd aangezien een paraplu een prima zonnescherm is. En alhoewel een paraplu een raar gezicht is in de zomer, is een bedrukte paraplu natuurlijk al vele mate logischer.

Bedrukte paraplu tijdens de zomer!

Nee een paraplu is eigenlijk helemaal niet zo raar. Gemakkelijke bescherming tegen de zon en bovendien verkoeling. Een pet gaat je eigenlijk geen verkoeling geven. De pet wordt warm en heeft direct contact met jouw hoofd. Hierdoor wordt ook jouw hoofd warm. Met een paraplu beschik je over een ruimte tussen het zonnescherm en jezelf.

Wanneer je even gauw naar buiten moet heb je natuurlijk geen zin om jezelf helemaal in te smeren. Maar wanneer je dit niet doet loop je wel risico om te verbranden. Een paraplu als zonnescherm is daarvoor te perfecte oplossing!

Paraplu laten bedrukken voor de zomer!

Om een paraplu meer geschikt voor de zomer te maken kan je kiezen voor een paraplu laten bedrukken. Vele mensen doen dit dan ook. Zij maken er een geheel zomerkunstwerk van. Je kan bijvoorbeeld de paraplu laten bedrukken met een landschapstekening van een tropisch strand of je kan kiezen voor een bedrukte paraplu bestaande uit felle zomerse kleuren.

Speciale zomerparaplu’s!

Je kan natuurlijk ook kiezen om niet voor een bedrukte paraplu te gaan. Door de originele paraplu-uitstraling aan te houden zal je veel aandacht krijgen. Sommige mensen vinden dit vervelend maar je kan het natuurlijk ook erg leuk vinden! Vooral omdat men zal denken dat het er dom uitziet maar wel super handig is!

Naast de originele paraplu’s zijn er ook speciale zomerparaplu’s. Deze zijn vaak UV-doorlatend. Hierdoor wordt je alsnog bruin terwijl je verkoeling krijt door de paraplu. En deze paraplu’s zijn natuurlijk ook prima om te bedrukken!