papieren tassen bedrukken

Papieren tassen bedrukken: van plastic naar papier

Voor een zeer lange tijd was de meest voorkomende tas van plastic gemaakt. En al hoewel dit nog steeds zo is, worden de plastic tassen wel steeds meer op de hiel gezeten qua populariteit. Zowel in het bedrijfsleven als in het persoonlijk leven. Bijvoorbeeld ook wanneer de tassen als mode onderdeel gebruikt worden. Zo zie je steeds meer mensen kiezen voor papieren tassen bedrukken in plaats van plastic tassen bedrukken.

Plastic tassen bedrukken in het bedrijfsleven

In het bedrijfsleven werd er zeer veel gebruik gemaakt van plastic tassen bedrukken. De plastic tassen zijn gemakkelijk op te bergen, redelijk stevig en waterdicht. Ook was het prima mogelijk om te kiezen voor de plastic tassen bedrukken met het bedrijfsnaam en -logo of iets anders. Ten slotte waren de plastic tassen zeer goedkoop waardoor dit de ideale keuze voor de bedrijven werden. Maar niet zo ideaal voor de natuur natuurlijk.

Papieren tassen bedrukken in het bedrijfsleven

papieren tassen bedrukken

papieren tassen bedrukken

Dit is dan ook de reden waarom bedrijven steeds meer kiezen voor papieren tassen bedrukken. Vanwege de negatieve invloed die de plastic tassen hebben op de natuur, mogen bedrijven vanaf 1 januari 2016 geen gratis plastic tassen meer weggeven. Hierdoor zijn steeds minder mensen bereid om de plastic tassen te kopen bij een bezoek. En voor dezelfde prijs kiest men veel liever voor papieren tassen in plaats van plastic tassen.

Papieren tassen bedrukken in het persoonlijk leven

Omdat men liever geen tas koopt in de winkel, wordt er vaak gekozen om een tas mee te nemen. Al hoewel nog veel mensen plastic tassen over hebben van vorig

tassen bedrukken

tassen bedrukken

jaar, zie je ook steeds meer mensen met papieren tassen boodschappen doen. Wanneer zij zelf een boodschappentas kopen kiezen zij graag voor de iets duurdere maar milieuvriendelijkere variant van de plastic tas. En om deze te personaliseren wordt er vaak gekozen voor papieren tassen bedrukken. Men kiest bijvoorbeeld voor papieren tassen bedrukken met een motiverende tekst of simpelweg een leuke afbeelding. Maar je kan natuurlijk ook voor gewone tassen bedrukken kiezen. Deze vindt je hier: www.josdraagtassen.nl.