katoenen tas bedrukken

Katoenen tas bedrukken en meer: stijlvol de supermarkt in!

Het is alweer een tijdje geleden maar sinds 1 januari is het verboden voor winkeliers om gratis plastic tassen weg te geven. Het resultaat 6 maand later? Men koopt geen tassen meer in de winkels, maar neem zijn eigen tassen mee. Echter gebruiken nog zo veel saaie en lage kwaliteit tassen hiervoor. Wees slim en ga een kwalitatief goede katoenen tas bedrukken! Zo ga je goed voorbereid en stijlvol de winkel in!

Katoenen tas bedrukken als beste keuze!

katoenen tas bedrukken

katoenen tas bedrukken

Men gebruikt dus hun eigen tassen. Vaak zijn dit overgebleven plastic tassen van vroeger, of de onverwachte aankoop van een tas bij een winkelbezoek. Men wist niet van het verbod of was dit vergeten. Nu heeft men een tas speciaal voor het bezoek aan de supermarkt. Later we het later over deze tassen hebben. Eerst even kort over de plastic tassen van vroeger die men nog steeds gebruikt. De tip waar iedereen het mee eens zal zijn is om deze tassen niet te gebruiken! De tassen zijn vaak van lage kwaliteit, waardoor jouw breekbare spullen al snel kapot zullen vallen op de grond. Ook zijn deze tassen vaak maar klein, waardoor jij meerdere mee moet nemen voor al jouw boodschappen! En tenslotte zijn dit type tassen gemakkelijk om kwijt te raken. En aangezien dit plastic tassen zijn is dit natuurlijk erg slecht voor alle dieren en het milieu in het algemeen!

Linnen tas bedrukken voor een fraaie uitstraling!

Oké nu over de tassen die vele mensen al in de loop van het afgelopen halfjaar heeft moeten kopen. Denk bijvoorbeeld aan een grote stevige plastic tas van de AH of een handige katoenen tas. Deze tassen zijn groot, handig, stevig en raak je vanwege deze redenen niet gauw kwijt! Maar ze zijn wel erg saai. En ook nog eens relatief duur om aan te schaffen. Voor ditzelfde geld kan je een katoenen tas bedrukken met toffe figuren en kleuren of zelfs een linnen tas bedrukken met een foto!

Jouw eigen logo op de katoenen tas bedrukken!

tassen bedrukken

tassen bedrukken

Bovendien hoef je niet met de naam, logo en kleuren van een bepaalde supermarkt rond te lopen. Alhoewel het je niks zou moeten schelen vinden vele mensen het toch niet fijn om een supermarkt binnen te lopen met het logo van een andere supermarkt op de tas. Of op straat rondlopen met een dergelijke tas. Nogmaals een reden voor een katoenen tas bedrukken met jouw eigen logo of een linnen tas bedrukken met een zelfgemaakte tekening. Keuze zat!