hamamdoeken

Hamamdoeken: de multifunctionele doeken voor de zomer!

De zomer komt er weer aan, en dat betekend lekker warm weer en hamamdoeken. Maar zoals wij allemaal weten zijn er altijd moment tijdens de zomer dat het in één keer erg fris wordt. Dit kan te maken hebben met een frisse wind of simpelweg een week langer koeler weer.

Hamamdoeken: voor de frisse momenten

hamamdoekenDe oplossing hiervoor zijn de hamamdoeken. Deze zijn multifunctioneel. Normaal gesproken denkt men bij hamamdoeken aan een hammam handdoek, te gebruiken als handdoek natuurlijk. Maar hamamdoeken zijn prima te gebruiken als sjaal.

De hamamdoeken zijn licht van gewicht waardoor deze gemakkelijk mee te nemen zijn. Bovendien zijn ze erg trendy en passen zij goed bij een zomeroutfit. Perfect dus voor de frisse momenten tijdens de zomer!

Hammam handdoek: perfect voor op strand of in het zwembad

De hammam handdoek is perfect te gebruiken op het strand, naar het zwembad en zelfs thuis in de badkamer. De hammam handdoek absorbeert vocht namelijk erg goed. Maar de hammam handdoek droogt sneller op dan de traditionele handdoek. Hierdoor is deze perfect voor wanneer je bijvoorbeeld naar het zwembad of het strand gaat.

Wanneer je jezelf afdroogt om even te gaan liggen of bijvoorbeeld wat gaat drinken kan je daarna gerust weer gaan zwemmen. Bij de tijd dat je je opnieuw wil afdrogen zal de hammam handdoek ook opgedroogd zijn. Perfect dus voor wanneer je ergens heen gaat, want je hoeft maar 1 handdoek mee!

Hamamdoeken: als onderdeel van de zomermode!

De hamamdoeken zijn dus als sjaal te gebruiken. Maar niet alleen tegen de wind, ook gewoon als deel van jouw outfit! De hamamdoeken zijn er in vele vormen te vinden met een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen. Tevens zijn de hamamdoeken als hoofddoek te gebruiken tegen de zon.

Wil je dus iets om je tegen de wind te wapenen? Of tegen de zon? Of zoek je een geschikte handdoek voor in het zwembad of een leuke mode trend? Kies dan voor de hamamdoeken!

Dopper de aanvulling!

doppersNog behoefte aan een aanvulling? Eén ding waar je gegarandeerd behoefte aan hebt is water. Wij kunnen immers niet zonder. Neem daarom altijd een dopper mee. Duurzaam en nooit zonder water!