geschenk met een verhaal

Geschenk met een verhaal: tips voor het beste cadeau!

Het geven van geschenken wordt gedaan vanwege verschillende redenen. Vaak zijn deze redenen de vele feestdagen van het jaar. Maar ook worden geschenken gegeven als goedmaakcadeau, een duurzaam kerstpakket voor de kerstdagen of gewoon op een willekeurige dag als waarderingscadeau. Een geschenk met een verhaal kan erg verschillend zijn.

geschenk met een verhaalIn vrijwel alle gevallen wil je dat dit cadeau een bepaalde boodschap of verhaal overbrengt. Dit is vooral van toepassing voor cadeaus die je aan mensen geeft waarmee je een goede band hebt. Het geven van een geschenk met een verhaal zal persoonlijker en meer doordacht overkomen.

Geschenk met een verhaal: kies jouw verhaal

Je kunt bijvoorbeeld de boodschap overbrengen dat je de persoon zeer goed kent. En dat je goed op de kleine dingen let. Is een vriend van je bijvoorbeeld een fan van bepaalde films, acteurs of series? Geef dan een ‘film prop’ als cadeau. Het liefst is deze ‘prop’ ook nog datgene wat de gelukkig altijd al had willen hebben.

duurzaam kerstpakketOok kun je met je geschenk een boodschap over laten komen die bewust niet persoonlijk is. Wil je bijvoorbeeld de boodschap overbrengen dat het milieu een handje kan gebruiken, en dat dit zeer makkelijk is? Geef dan bijvoorbeeld een duurzaam kerstpakket cadeau. Stop het kerstpakket vol met duurzame producten. Zowel etens- en drinkwaren als andere producten.

Ook kun je door middel van een geschenk jezelf bijvoorbeeld laten overkomen als iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit behaal je door een gloednieuw technologisch product als cadeau te geven.

Ook kun je natuurlijk kiezen voor het oude vertrouwde ‘handige cadeau’. Door iets te geven wat altijd nuttig is wordt je geschenk gegarandeerd gewaardeerd. Een duurzaam kerstpakket is natuurlijk ook handig!

Of je nu kiest voor een geschenk omdat deze persoonlijk is, je het welzijn van het milieu ermee wil verbeteren, jezelf goed laat overkomen of gewoon handig is, zorg ervoor dat je zelf indirect erachter komt waar de gelukkige behoefte aan heeft. Door dit niet te vragen maar te observeren zal de ontvanger verrast en onder de indruk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *