eco tassen

Eco tassen of iets anders? Hier een stappenplan voor de perfecte tas

Toe aan een nieuwe tas? Dan is deze keuze een stuk moeilijker dan je zou denken. Tegenwoordig bestaan er namelijk talloze opties voor de keuze voor een tas. Draag je je steentje bij en kies je voor eco tassen? Of ga je liever voor een trendy tas? Of juist voor erg functionele sporttassen?

Begin bij het begin

Wanneer je voor een tas kiest kan je het beste eerst denken aan waar je deze voor gaat gebruiken. Uiteraard kan je deze voor meerdere dingen gebruiken. Maar begin bij het begin en denk aan waar je deze voornamelijk voor wilt gebruiken. Bijvoorbeeld voor naar school om jouw schoolspullen mee te vervoeren. Of voor naar de sport, op reis of juist voor een dagje naar het park of in de stad shoppen.

Sporttassen met één of meerdere functies?

sporttassenKies hiervoor de ideale tas en ga pas daarna bedenken waarvoor je nog meer een tas nodig zou hebben. Heb je behoefte naar sporttassen voor het vervoeren van jouw sportspullen? Maar heb je ook een tas nodig voor op reis? Dan kan je best een tas uitkiezen die voor beiden geschikt is! Maar wanneer je één nodig hebt voor kleine boodschappen of voor een dagje shoppen dan is de enige optie door te kiezen voor het kopen van twee tassen.

Wanneer je wel een combinatie kan maken of gewoon een type tas hebt gekozen moet je nog denken om alle functionaliteiten. Spottassen voor het vervoeren van sportkleding en accessoires moet simpelweg groot genoeg zijn en natuurlijk van kwaliteit zijn, maar een reistas moet ook goed dicht te maken zijn met een slot. En misschien heb je wel behoefte aan bepaald vakjes voor jouw reiswekker of portemonnee.

Eco tassen of niet?

eco tassenNaast al deze opties is er nog iets om over na te denken. Kies jij voor eco tassen of juist niet? Wanneer je het kan betalen is het natuurlijk het beste om hiervoor wel te kiezen. De tas functioneert hetzelfde maar is nu ook milieuvriendelijk. Het enige tegenargument is natuurlijk wanneer er geen te vinden is of wanneer je perse een bepaald model wil hebben.